Acties rondom domino

Domino E-Day is een spel die het Diabetes Fonds wil steunen door zoveel mogelijk dominostenen neer te zetten. Dit gebeurt samen met vrijwillige deelnemers die graag mee willen helpen om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het Diabetes fonds. De deelnemers kunnen zelf een ontwerp op een eigen veld maken of een e-card sturen met hun eigen foto in dominostenen.

Wat is diabetes eigenlijk?

Zodra iemand diabetes heeft, wil dit eigenlijk zeggen dat het lichaam de bloedsuiker niet meer zelfstandig in evenwicht kan houden. Normaal gesproken houdt het lichaam de bloedsuikerspiegel in evenwicht met het hormoon insuline. Bij iemand die diabetes heeft, maakt het lichaam deze insuline niet meer, of hun lichaam reageert niet meer op de insuline. Dit is afhankelijk van de soort diabetes. Zodra de insuline niet werkt, loopt de bloedsuiker veel te hoog op, dit is erg ongezond en daarom is het van belang om diabetes zo snel en goed mogelijk te behandelen. Een andere gangbare naam voor diabetes is suikerziekte.

Het diabetes fonds

Het diabetes fonds helpt mensen met diabetes en is tevens ook opzoek naar geneesmiddelen om diabetes te voorkomen of te genezen. Op dit moment is hier namelijk nog geen middel voor gevonden. Om het diabetes fonds te helpen zijn er vele acties opgericht, waarbij geld wordt opgebracht voor het diabetes fonds. Het Domino E-Day spel is hier ook een voorbeeld van. Zodra je hieraan meedoet, kun je ook mensen met diabetes helpen om van hun ziekte af te komen, of om het draaglijker te maken.

Domino ridder
Datum toegevoegd: 04-12-2012 10:15

Domino ridder
Ga naar het spelletje ->
Ring domino
Datum toegevoegd: 04-12-2012 10:08

Ring domino is een apart domino spel. Het is een variant op het bekende aan elkaar leggen van dezelfde halve stenen. Nu echter met figuren en kleuren. Met de stenen moet je een ring zien te maken. Na iedere ronde schiet er een draak op je met vuur. Als je de juiste combinaties naast elkaar hebt gelegd, kun je je verdedigen tegen dit vuur. Is het niet gelukt een juiste combinatie te vormen, dan
Ga naar het spelletje ->
Speed domino
Datum toegevoegd: 04-12-2012 09:49

Speed domino
Ga naar het spelletje ->
Dominos
Datum toegevoegd: 01-10-2012 08:26

Dominos
Ga naar het spelletje ->

Speel dit domino spelletje

Speel dit domino spelletje

Speel dit domino spelletje